2273030902 6974948823, 6980833058 Πραδέικα Καρλόβασι, Σάμου emmsouris@yahoo.gr
hero image
 
 
 
ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
ΑΛΟΥΜΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ ΣΑΜΟΥ | Αλουμινοκατασκευές & Σιδηροκατασκευές Σάμος


Η επιχείρησή μας “ΑΛΟΥΜΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ ΣΑΜΟΥ” η οποία βρίσκεται στην Σάμο, είναι στην διάθεσή σας και έτοιμη πάντα να σας προσφέρει σύγχρονες, καινοτόμες και λειτουργικές λύσεις για οποιαδήποτε σιδηροκατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Με μεράκι, αγάπη και χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά, μπορούμε να φέρουμε σε πέρας από την πιο μικρή έως και την πιο πολύπλοκη σιδηροκατασκευή που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Από μεταλλικά κάγκελα σε κλασικά ή μοντέρνα σχέδια έως και μεταλλικά κτίρια στην Σάμο και στα γύρω νησιά.
 
 
 
 
 
 
   
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
  Κάγκελα
  Αυλόπορτες
  Πέργκολες
  Στέγαστρα
  Σκάλες Εσωτερικές - Εξωτερικές
  Γκαραζόπορτες
  Μεταλλικά Κτίρια
  Ειδικές Κατασκευές
    
  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες εξελίξεις στο χώρο, είναι πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας βοηθήσει να κάνετε την ιδανική επιλογή.
 
 
 
 
 
 
Οι πρωτοποριακές τεχνικές, η αξιοπιστία των κατασκευών μας, η εγγυημένη παράδοση του έργου στο προσυμφωνημένο χρόνο, καθώς και οι οικονομικές τιμές μας έχουν κατατάξει ως μία από τις πλέον αξιόπιστες και αναγνωρίσιμες επιχειρήσεις του κλάδου.  
Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε πάντα ποιοτικές σιδηροκατασκευές οι οποίας θα ξεχωρίζουν για την αντοχή τους στο χρόνο, την διαχρονικότητά τους αλλά και την κομψότητά τους.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα επισκεφτούμε τον χώρο σας ώστε να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα την Σάμο και τα γύρω νησιά.