2273030902 6974948823, 6980833058 Πραδέικα Καρλόβασι, Σάμου emmsouris@yahoo.gr
hero image
 
 
 
ΑΛΟΥΜΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ ΣΑΜΟΥ
Αλουμινοκατασκευές & Σιδηροκατασκευές Σάμος


Η επιχείρησή μας “ΑΛΟΥΜΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ ΣΑΜΟΥ” η οποία βρίσκεται στην Σάμο, δραστηριοποιείται από το 1995 στις αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές, προσφέροντας σύγχρονες και ποιοτικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Σάμο και τα γύρω νησιά.

Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του αλουμινίου όπως η aluminco, europa, alumil κ.α. αλλά και χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε αλουμινοκατασκευή επιθυμείτε.
 
 
 
 
 
 
   
  Πιο συγκεκριμένα
  αναλαμβάνουμε την κατασκευή ανοιγόμενων, συρόμενων ή πτυσσόμενα κουφωμάτων αλουμινίου, θωρακισμένες πόρτες, πέργκολες, κάγκελα inox καθώς και οποιαδήποτε άλλη αλουμινοκατασκευή επιθυμείτε. Παράλληλα, αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση των παλαιών σας κουφωμάτων με νέα ενεργειακά κουφώματα ενώ πραγματοποιούμε και εργασίες με το πρόγραμμα Εξοικονομώ - Αυτονομώ.

Με τέχνη, αγάπη και πολύ μεράκι, μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε σιδηροκατασκευή επιθυμείτε για τον χώρο σας σε μοντέρνα ή κλασική γραμμή. Από κάγκελα περίφραξης έως και μεταλλικά κτίρια.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, μπορούμε επίσης να αναλάβουμε την κατασκευή συνθετικών κουφωμάτων - pvc, ενώ διαθέτουμε και εσωτερικές πόρτες laminate, σε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, ώστε επιλέξετε την ιδανική για τον χώρο σας.
 
 
 
 
 
 
Στόχος μας είναι αφενός ή άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας σχετική ανάγκη.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα επισκεφτούμε τον χώρο σας ώστε να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα την Σάμο και τα γύρω νησιά.