2273030902 6974948823, 6980833058 Πραδέικα Καρλόβασι, Σάμου emmsouris@yahoo.gr
 
 
 
ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
ΑΛΟΥΜΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ ΣΑΜΟΥ | Αλουμινοκατασκευές & Σιδηροκατασκευές Σάμος


Δίνοντας μεγάλη προσοχή και έμφαση στην ποιότητα και την άψογη αισθητική, η επιχείρησή μας “ΑΛΟΥΜΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ ΣΑΜΟΥ” η οποία βρίσκεται στην Σάμο, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε αλουμινοκατασκευή επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να έρθει στο χώρο σας για να πραγματοποιήσει μελέτη και να σας προτείνει λύσεις που ανταποκρίνονται στις δομικές απαιτήσεις του χώρου σας αλλά και στις ανάγκες σας.
 
 
 
 
 
 
   
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του αλουμινίου όπως η aluminco, europa, alumil κ.α., αναλαμβάνουμε:
   
    Κουφώματα Αλουμινίου (ανοιγόμενα, συρόμενα, πτυσσόμενα)
    Ρολά
    Σίτες
    Πέργκολες
    Κάγκελα inox
    Ειδικές Κατασκευές
 
 
 
 
 
 

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ - ΑΥΤΟΝΟΜΩ

Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση των παλαιών σας κουφωμάτων με νέα ενεργειακά κουφώματα ενώ πραγματοποιούμε και εργασίες με το πρόγραμμα Εξοικονομώ - Αυτονομώ εξυπηρετώντας άμεσα την Σάμο και τα γύρω νησιά.
 
 
 
 
 
 
 
 
Εσείς απλά παρουσιάστε μας την δική σας ανάγκη και εμείς θα την κάνουμε πράξη με άριστη λεπτομέρεια και ποιότητα. Παρακολουθώντας πάντοτε τις ανάγκες και τις τάσεις της αγοράς μπορούμε να σας προτείνουμε σύγχρονες και κομψές λύσεις για οποιαδήποτε αλουμινοκατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στο χώρο σας.  
Σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά και φροντίζουμε να τηρούμε πιστά το χρονοδιάγραμμα που έχουμε ορίσει από κοινού εξ’ αρχής, χωρίς όμως αυτό να επηρεάζει την ποιότητα του τελικού αποτελέσματος.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα επισκεφτούμε τον χώρο σας ώστε να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα την Σάμο και τα γύρω νησιά.