2273030902 6974948823, 6980833058 Πραδέικα Καρλόβασι, Σάμου emmsouris@yahoo.gr
hero image
 
 
 
ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ PVC
ΑΛΟΥΜΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ ΣΑΜΟΥ | Αλουμινοκατασκευές & Σιδηροκατασκευές Σάμος


Στην εποχή μας τα συνθετικά κουφώματα - pvc κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος και αυτό γιατί το pvc είναι ένα δυνατό και ελαφρύ υλικό, με μεγάλη αντοχή στο χρόνο, παρέχει τέλεια θερμομόνωση ενισχύοντας έτσι την ενεργειακή αποδοτικότητα του κτιρίου. 

Η επιχείρησή μας “ΑΛΟΥΜΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ ΣΑΜΟΥ” η οποία βρίσκεται στην Σάμο, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο καθώς και σύγχρονες εγκαταστάσεις, μπορεί να αναλάβει την μελέτη, την κατασκευή και την τοποθέτηση των κουφωμάτων pvc στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
 
 
 
 
 
   
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
    Κουφώματα Αλουμινίου (ανοιγόμενα, συρόμενα, πτυσσόμενα)
    Ρολά
    Σίτες
   
  Τα κουφώματα pvc που κατασκευάζουμε ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την μοναδική αντοχή τους. Σας προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία κουφωμάτων pvc, για κάθε χρήση και κάθε περίπτωση.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει την ιδανική λύση.
 
 
 
 
 
 
Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να καλύπτουμε τις αυξημένες απαιτήσεις των πελατών μας δίνοντάς τους τις ιδανικές λύσεις, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα επισκεφτούμε τον χώρο σας ώστε να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα την Σάμο και τα γύρω νησιά.